donderdag 5 januari 2017

Write Now!: de schrijfwedstrijd voor jongeren



Vanaf maandag 2 januari 2017 is de jacht geopend op het beste literaire talent van 2017 en kan iedereen van 15 t/m 24 jaar insturen voor dé schrijfwedstrijd van Nederland en Vlaanderen!

Write Now! is de springplank geweest naar menig schrijverscarrière, en biedt jong talent de kans hun schrijfambities te verwezenlijken. Ga jij Lize Spit, Raoul de Jong , Maartje Wortel en Niña Weijers achterna? Doe mee aan Write Now! en verzeker jezelf van eeuwige roem.

De vorm van de inzending staat vrij: verhaal, gedicht, column, toneeltekst, filmscenario, songtekst – het mag allemaal. Als je meedoet aan Write Now! word je ingedeeld in een van de tien voorronden. Tijdens de regionale prijsuitreikingen maken de juryvoorzitters bekend welke drie jonge schrijvers in de prijzen zijn gevallen. De winnaar van de eerste prijs gaat door naar de grote finale in Rotterdam in juni 2017. Naast de winnaars van de voorronden plaatsen vier tweede en/of derde prijswinnaars zich met een wildcard voor de finale.

Dus stuur je tekst in voor 1 april 2017 en maak kans op stapels boekenbonnen, een MacBook, een optreden op Geen Daden Maar Woorden Festival, een schrijfopleiding en  publicaties!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten