donderdag 30 mei 2019

Spannende Boeken Weken 2019


Van zaterdag 1 juni t/m vrijdag 21 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats. Spanning is het meest gelezen genre en de zomervakantie is hét moment om meer boeken te lezen. Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droom-bestemming. En die vakantie begint met een bezoek aan de bibliotheek, waar we je met onze rijke thrillercollectie trakteren op een zinderende zomer. In de maanden juni, juli en augustus activeren we heel Nederland met Zomerlezen. De Spannende Boeken Weken vallen onder het overkoepelende thema Zomerlezen. 

Bij de start van de Spannende Boeken Weken worden jaarlijks de winnaars van de BookSpot Gouden Strop en de Bookspot Schaduwprijs uitgereikt. De Gouden Strop is de grootste prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende boek. De BookSpot Schaduwprijs is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige thrillerdebuut.

Het thrillergeschenk van de Spannende Boeken Weken wordt dit jaar geschreven door niemand minder dan Thomas Olde Heuvelt. Tijdens de Spannende Boeken Weken geeft de boekhandel Olde Heuvelts huiveringwekkende geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn cadeau aan haar klanten bij besteding van minimaal € 12,50 aan Nederlandstalige boeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten