donderdag 23 februari 2017

Zoek goedkope hotelovernachtingen met HotelsCombined

HotelsCombined.nl is een zoekmachine voor hotelovernachtingen wereldwijd. HotelsCombined vergelijkt grote reiswebsites in één zoekopdracht om de beste hoteldeals te vinden. Je vergelijkt bij HotelsCombined meer dan 1000 boekingssites en kunt daarmee besparen op de prijs. Sites zoals Booking.com, Expedia, Crowne Plaza en Hotels.com zijn aangesloten bij deze website. HotelsCombined.nl is meermaals bekroond met World's Leading Hotel Comparison Website van worldtravelawards.com, een award voor de beste hotelprijsvergelijkingswebsite ter wereld.
 Zoekopdrachten kun je verfijnen op o.a. sterren, prijs, aanbiedingen, plaatsen, type accomodatie en faciliteiten en sorteren op: aanbevolen, sterren, afstand, prijs en beoordeling.
HotelsCombined is ook beschikbaar als app voor iPhone en iPad, Android en Windows Phone

1 opmerking:

  1. Handig zo'n site! Zo weet je dat je altijd voor de juiste prijs gaat. Ik ga zelf al jarenlang naar Breda een weekend weg met mijn vrouw. Ik overnacht dan altijd in Hotel de Klok. Inmiddels kennen ze ons hier en dat is helemaal ideaal. En natuurlijk midden in het centrum van Breda. Beter kan niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen