woensdag 2 oktober 2013

Gouden leestips voor ouders

Nieuw: Bieb mini-glossy voor ouders; de 2e editie van Gouden Leestips Magazine is nu online te bekijken en/of te downloaden op goudenleestips.nlDe mini-glossy is een publicatie van het Gelders Bibliotheek Netwerk en uitgegeven door Rijnbrink Groep.




Lezen is goed voor de ontwikkeling en schoolcarrière van kinderen, ze presteren beter op school als ze regelmatig een boek lezen en vanaf jonge leeftijd worden voorgelezen. Speciaal voor ouders met jonge kinderen is het Gouden Leestips Boekje met (voor-) leestips en weetjes gemaakt dat gratis verkrijgbaar is.
Met tips van de leukste boeken voor verschillende leeftijden, een artikel over onderzoek van de Universiteit van Amsterdam (UvA) over de positieve invloed van boeken lezen op de Cito score, een interview met een trendexpert over uitblinken, baby-apps en voorleesopa’s, goede en leuke lees en voorlees apps, interactief voorlezen en links.
Op goudenleestips.nl is het boekje Gouden Leestips 2012 online te lezen en/of te downloaden. Het Gouden Leestips Boekje is een publicatie van het Gelders Bibliotheek Netwerk en uitgegeven door Biblioservice Gelderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten